Partou De Kieft

Partou De Kieft is een Kinderdagopvang gelegen aan Pennekamplaan 58a in Oosterblokker.

Dit artikel gaat over een kinderdagverblijf genaamd "de Kieft" in Oosterblokker. Het kinderdagverblijf is gevestigd in brede school De Kieft en biedt een vertrouwde omgeving met bekende gezichten en veel vriendjes en vriendinnetjes. De locatie is omringd door groen en biedt de mogelijkheid om buiten te spelen en de natuur te ontdekken. Het kinderdagverblijf heeft één groep voor kinderen van 0-4 jaar en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ouders kunnen het GGD-rapport bekijken en het pedagogisch beleid lezen. Daarnaast kunnen ze de netto kosten voor kinderopvang berekenen met behulp van een rekentool.

Meer informatie over Partou De Kieft in Oosterblokker

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Oosterblokker? Bij Partou De Kieft kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou De Kieft geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou De Kieft is een Kinderopvang gelegen aan Pennekamplaan 58a in Oosterblokker. Ideaal dus als je in de omgeving van Oosterblokker je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou De Kieft in Oosterblokker

Wil je weten wat Partou De Kieft te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou De Kieft of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou De Kieft? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou De Kieft het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou De Kieft

Bezoekers bekeken ook