Kinderdagverblijf St. Jan - Horizon Kinderopvang

Kinderdagverblijf St. Jan - Horizon Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Ch. Ruijs de Beerenbrouckstraat 39 in Valkenswaard.

St. Jan is een kinderdagverblijf in Valkenswaard dat kinderopvang biedt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf is gelegen in een groene omgeving en heeft een ontdektuin waar kinderen kunnen spelen en ontdekken. De groepen hebben elk hun eigen vaste team van pedagogisch medewerkers, wat zorgt voor een vertrouwde omgeving voor de kinderen. Bij St. Jan is er ook een centrale ontmoetingsplek en verschillende speel- en ontdekplekken, zoals een atelier en een groene ruimte voor buitenavonturen. Het kinderdagverblijf heeft een gemiddelde beoordeling van 8,7 en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 19:00 uur.

Meer informatie over Kinderdagverblijf St. Jan - Horizon Kinderopvang in Valkenswaard

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Valkenswaard? Bij Kinderdagverblijf St. Jan - Horizon Kinderopvang kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf St. Jan - Horizon Kinderopvang geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf St. Jan - Horizon Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Ch. Ruijs de Beerenbrouckstraat 39 in Valkenswaard. Ideaal dus als je in de omgeving van Valkenswaard je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf St. Jan - Horizon Kinderopvang in Valkenswaard

Wil je weten wat Kinderdagverblijf St. Jan - Horizon Kinderopvang te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf St. Jan - Horizon Kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf St. Jan - Horizon Kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf St. Jan - Horizon Kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf St. Jan – Horizon Kinderopvang

Bezoekers bekeken ook