Kinderopvang 't Poppeke

Kinderopvang 't Poppeke is een Kinderopvang gelegen aan Hulsterweg 1 F in Kloosterzande.

Bij 't Poppeke in Kloosterzande bieden ze flexibele kinderopvang voor kinderen van alle leeftijden. Ze werken samen met de basisschool en hebben aparte ruimtes voor baby's, peuters en BSO-kinderen. Het team bestaat uit vaste leidsters die zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, zoals peutergym en uitstapjes naar het strand. Daarnaast is er een oudercommissie die zich inzet voor de kwaliteit en veiligheid van de opvang. Voor meer informatie of een rondleiding kan er contact worden opgenomen met 't Poppeke.

Meer informatie over Kinderopvang 't Poppeke in Kloosterzande

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Kloosterzande? Bij Kinderopvang 't Poppeke kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang 't Poppeke geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang 't Poppeke is een Kinderopvang gelegen aan Hulsterweg 1 F in Kloosterzande. Ideaal dus als je in de omgeving van Kloosterzande je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang 't Poppeke in Kloosterzande

Wil je weten wat Kinderopvang 't Poppeke te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang 't Poppeke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang 't Poppeke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang 't Poppeke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang ’t Poppeke

Bezoekers bekeken ook