GO! Kinderopvang KDV Ziezo

GO! Kinderopvang KDV Ziezo is een Kinderopvang gelegen aan Voorstraat 602 in Lelystad.

KDV Ziezo is een kinderdagverblijf met drie horizontale groepen, waarvan twee babygroepen en een peutergroep. De groepsruimtes en speelmaterialen zijn ontwikkelingsgericht en er worden activiteiten gedaan met verschillende thema's. Het kinderdagverblijf hecht veel waarde aan emotionele veiligheid en een goede samenwerking met ouders. Kinderen gaan na hun derde jaar naar de 3+ groep op locatie de Landridder. Het gebouw van Ziezo is multifunctioneel en huisvest onder andere Kentalis en Lelystad vol Muziek. Het kinderdagverblijf staat voor duurzaamheid met een groen sedumdak en zonnepanelen. Er is een mooie buitenruimte en vakantieopvang voor kinderen van 9+. Ouders kunnen de dag van hun kind volgen via de Konnect app en worden betrokken bij de opvang. Inschrijven kan vrijblijvend en er is de mogelijkheid voor een rondleiding.

Meer informatie over GO! Kinderopvang KDV Ziezo in Lelystad

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Lelystad? Bij GO! Kinderopvang KDV Ziezo kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij GO! Kinderopvang KDV Ziezo geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

GO! Kinderopvang KDV Ziezo is een Kinderopvang gelegen aan Voorstraat 602 in Lelystad. Ideaal dus als je in de omgeving van Lelystad je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

GO! Kinderopvang KDV Ziezo in Lelystad

Wil je weten wat GO! Kinderopvang KDV Ziezo te bieden heeft? Bekijk dan de website van GO! Kinderopvang KDV Ziezo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GO! Kinderopvang KDV Ziezo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GO! Kinderopvang KDV Ziezo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. GO! Kinderopvang KDV Ziezo

Bezoekers bekeken ook