Kinderopvang de Vrijbuiter

Kinderopvang de Vrijbuiter is een Kinderopvang gelegen aan Achterdijk 8 in Hedel.

Kinderopvang de Vrijbuiter biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Ze bevinden zich aan de Achterdijk nummer 8 in Hedel, midden in de polder tussen groene weilanden en maïsvelden. De locatie is ongeveer 3 minuten rijden met de auto vanaf de A2. Voor vragen kunnen geïnteresseerden het contactformulier invullen. Daarnaast is het mogelijk om de Vrijbuiter te volgen op Twitter, Facebook en Instagram. De kinderopvang biedt opvang voor kinderen van 0-4 jaar, peuteropvang voor kinderen van 2-4 jaar, buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar en zorgboerderij voor kinderen van 4-12 jaar. Het contactadres is Achterdijk 8, 5321 JB Hedel en het telefoonnummer is 073 – 737 0002.

Meer informatie over Kinderopvang de Vrijbuiter in Hedel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hedel? Bij Kinderopvang de Vrijbuiter kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang de Vrijbuiter geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang de Vrijbuiter is een Kinderopvang gelegen aan Achterdijk 8 in Hedel. Ideaal dus als je in de omgeving van Hedel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang de Vrijbuiter in Hedel

Wil je weten wat Kinderopvang de Vrijbuiter te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang de Vrijbuiter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang de Vrijbuiter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang de Vrijbuiter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang de Vrijbuiter

Bezoekers bekeken ook