Kinderopvang Koningshaven - Kindercrèche

Kinderopvang Koningshaven - Kindercrèche is een Naschoolse opvang gelegen aan Fatimastraat 24B in Tilburg.

Peuteropvang Koningshaven in Tilburg Oost biedt kinderen van twee tot vier jaar een veilige en gezellige plek om te spelen, leren, ontdekken en groeien. De opvang bevindt zich in het gebouw van basisschool Koningshaven en maakt deel uit van Kindcentrum Koningshaven, waar kinderen van 2 tot 13 jaar kunnen spelen, leren en groeien. Kinderen krijgen bij Koningshaven veel ruimte en bewegingsvrijheid om zich te ontwikkelen, zowel binnen als buiten. De opvang biedt een rijke speelleeromgeving met verschillende thema's en activiteitenhoeken. Kinderen kunnen twee dagdelen per week komen spelen, maar er zijn ook mogelijkheden voor meer speeltijd. De peuteropvang wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,3 door ouders. Voor meer informatie of aanmelding kan er contact worden opgenomen met de opvang.

Meer informatie over Kinderopvang Koningshaven - Kindercrèche in Tilburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tilburg? Bij Kinderopvang Koningshaven - Kindercrèche kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Koningshaven - Kindercrèche geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Koningshaven - Kindercrèche is een Kinderopvang gelegen aan Fatimastraat 24B in Tilburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Tilburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Koningshaven - Kindercrèche in Tilburg

Wil je weten wat Kinderopvang Koningshaven - Kindercrèche te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Koningshaven - Kindercrèche of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Koningshaven - Kindercrèche? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Koningshaven - Kindercrèche het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Naschoolse opvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Koningshaven – Kindercrèche

Bezoekers bekeken ook