Kober kinderopvang Hummeloord

Kober kinderopvang Hummeloord is een Kinderopvang gelegen aan Generaal Maczekstraat 88 in Breda.

Kinderdagverblijf Hummeloord is gevestigd in een oud klooster en biedt grote, aantrekkelijk ingerichte ruimtes en een schitterende binnenspeelplaats. Kinderen kunnen hier spelen, leren en zich ontwikkelen. Het kinderdagverblijf heeft verschillende groepen, van babygroepen tot 3+-groepen, en werkt nauw samen met basisschool De Zandberg en bso Villa. Buiten is er volop ruimte om te spelen en er worden regelmatig uitstapjes gemaakt. Daarnaast biedt het kinderdagverblijf extra activiteiten aan, zoals peuterdans en een warme-maaltijdservice. Er is ook een coffee-to-go beschikbaar. De locatie werkt samen met school en organiseert thema-activiteiten. Het kinderdagverblijf is te bereiken via het serviceteam van Kober. Via de Ouderapp blijven ouders op de hoogte van het dagelijks leven op het kinderdagverblijf. Voor meer informatie kunnen ouders contact opnemen met Kober.

Meer informatie over Kober kinderopvang Hummeloord in Breda

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Breda? Bij Kober kinderopvang Hummeloord kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober kinderopvang Hummeloord geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober kinderopvang Hummeloord is een Kinderopvang gelegen aan Generaal Maczekstraat 88 in Breda. Ideaal dus als je in de omgeving van Breda je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober kinderopvang Hummeloord in Breda

Wil je weten wat Kober kinderopvang Hummeloord te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober kinderopvang Hummeloord of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober kinderopvang Hummeloord? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober kinderopvang Hummeloord het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober kinderopvang Hummeloord

Bezoekers bekeken ook