Humankind - Kinderdagverblijf Koala

Humankind - Kinderdagverblijf Koala is een Kinderopvang gelegen aan M. da Costalaan 28 in Laren.

Kinderdagverblijf Koala is gevestigd in het groene Laren en biedt een vertrouwde omgeving voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Het ervaren team van medewerkers zorgt voor dagelijkse activiteiten en buitenspelen. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30. Naast kinderdagopvang biedt Koala ook buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Het vestigingsmanager is Arie Vis. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan contact worden opgenomen met het regiokantoor Midden-Nederland. Kinderdagverblijf Koala is onderdeel van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf Koala in Laren

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Laren? Bij Humankind - Kinderdagverblijf Koala kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf Koala geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf Koala is een Kinderopvang gelegen aan M. da Costalaan 28 in Laren. Ideaal dus als je in de omgeving van Laren je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf Koala in Laren

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf Koala te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf Koala of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf Koala? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf Koala het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf Koala

Bezoekers bekeken ook