Kibeo Mauritsweg

Kibeo Mauritsweg is een Kinderopvang gelegen aan Mauritsweg 10 in Renesse.

Kibeo Mauritsweg in Renesse is een kinderopvang waar kinderen veel kunnen zien, beleven en ontdekken. Buiten kunnen ze samen met vriendjes spelen in de tuin en binnen zijn er leuke speelhoeken en knutselmogelijkheden. Elke dag is anders bij Kibeo. Het is een populaire vestiging, dus het is belangrijk om niet te lang te wachten met inschrijven. Soms komt een kind op de aanmeldlijst, maar er wordt altijd naar de beste oplossing gezocht. Op bepaalde dagen gelden er aangepaste openingstijden en ouders kunnen op de sociale media van Kibeo filmpjes en foto's van de activiteiten bekijken.

Meer informatie over Kibeo Mauritsweg in Renesse

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Renesse? Bij Kibeo Mauritsweg kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Mauritsweg geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Mauritsweg is een Kinderopvang gelegen aan Mauritsweg 10 in Renesse. Ideaal dus als je in de omgeving van Renesse je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Mauritsweg in Renesse

Wil je weten wat Kibeo Mauritsweg te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Mauritsweg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Mauritsweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Mauritsweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Mauritsweg

Bezoekers bekeken ook