Peuterspeel- en leergroep Het Waterkasteel (SKDH)

Peuterspeel- en leergroep Het Waterkasteel (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Korvetstraat 67 in Den Helder.

Peuterspeel- en leergroep het Waterkasteel is tijdelijk gevestigd op de Korvetstraat 67 in Den Helder. De openingstijden zijn van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur, en op woensdag is de locatie gesloten. De opvang biedt veel materialen en een omheinde tuin. Ze werken met het voor-en vroegschoolse educatie (VVE) Startblokken van Basisontwikkeling, waarbij betekenisvolle activiteiten centraal staan. Professionals begeleiden de activiteiten en stimuleren de eigen oplossingen en ideeën van de kinderen. Er is ook een oudercommissie die meedenkt over locatiegebonden vraagstukken en beleidsmatige zaken. Inschrijven kan online via het inschrijfportaal en voor vragen kan er telefonisch of via het contactformulier contact opgenomen worden.

Meer informatie over Peuterspeel- en leergroep Het Waterkasteel (SKDH) in Den Helder

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Helder? Bij Peuterspeel- en leergroep Het Waterkasteel (SKDH) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Peuterspeel- en leergroep Het Waterkasteel (SKDH) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Peuterspeel- en leergroep Het Waterkasteel (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Korvetstraat 67 in Den Helder. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Helder je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Peuterspeel- en leergroep Het Waterkasteel (SKDH) in Den Helder

Wil je weten wat Peuterspeel- en leergroep Het Waterkasteel (SKDH) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Peuterspeel- en leergroep Het Waterkasteel (SKDH) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peuterspeel- en leergroep Het Waterkasteel (SKDH)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peuterspeel- en leergroep Het Waterkasteel (SKDH) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Peuterspeel- en leergroep Het Waterkasteel (SKDH)

Bezoekers bekeken ook