Kibeo Elvis Presleylaan

Kibeo Elvis Presleylaan is een Kinderopvang gelegen aan Elvis Presleylaan 105 in Goes.

Kibeo Elvis Presleylaan Goes is een kinderopvang waar kinderen veel kunnen zien, beleven en ontdekken. Er zijn leuke speelhoeken binnen en een tuin waar kinderen samen met vriendjes buiten kunnen spelen. Daarnaast wordt er ook geknutseld, wat goed is voor de fijne motoriek. Deze vestiging is erg populair, dus het is belangrijk om niet te lang te wachten met inschrijven. Soms komt een kind op de aanmeldlijst, maar er wordt dan altijd gekeken naar de beste oplossing. Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden en het is mogelijk om via sociale media foto's en filmpjes te bekijken van de activiteiten die worden gedaan.

Meer informatie over Kibeo Elvis Presleylaan in Goes

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Goes? Bij Kibeo Elvis Presleylaan kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Elvis Presleylaan geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Elvis Presleylaan is een Kinderopvang gelegen aan Elvis Presleylaan 105 in Goes. Ideaal dus als je in de omgeving van Goes je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Elvis Presleylaan in Goes

Wil je weten wat Kibeo Elvis Presleylaan te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Elvis Presleylaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Elvis Presleylaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Elvis Presleylaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Elvis Presleylaan

Bezoekers bekeken ook