Partou Pieter van Slingerlandstraat

Partou Pieter van Slingerlandstraat is een Kinderdagopvang gelegen aan Pieter van Slingerlandstraat 36 in Voorhout.

Deze website is beschikbaar in het Engels en Nederlands. Als de browserinstellingen aangeven dat de taal anders is, kunnen klanten gebruikmaken van de livechat voor hulp in hun eigen taal. De buitenschoolse opvang aan de Pieter van Slingerlandstraat in Voorhout biedt kinderen veel keuzemogelijkheden voor activiteiten. Ze kunnen spelen in verschillende ruimtes, zoals de aula, gymzaal en een lokaal van het Clustergebouw. Buiten is er een natuurspeelplaats waar kinderen avonturen kunnen beleven. De bso haalt kinderen op van verschillende scholen en biedt ook voorschoolse opvang aan. De bso organiseert diverse activiteiten, zoals knutselen en koken. Bij Partou staat het plezier van het kind voorop en ouders kunnen de hele dag meeleven via een app. Er zijn ook veelgestelde vragen beantwoord, zoals over samenwerking met scholen, groepsindeling, openingstijden en parkeermogelijkheden. Daarnaast is er informatie beschikbaar over het GGD-rapport, pedagogisch beleid, tarieven en algemene voorwaarden. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven en een persoonlijk aanbod ontvangen voor kinderopvang.

Meer informatie over Partou Pieter van Slingerlandstraat in Voorhout

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Voorhout? Bij Partou Pieter van Slingerlandstraat kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Pieter van Slingerlandstraat geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Pieter van Slingerlandstraat is een Kinderopvang gelegen aan Pieter van Slingerlandstraat 36 in Voorhout. Ideaal dus als je in de omgeving van Voorhout je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Pieter van Slingerlandstraat in Voorhout

Wil je weten wat Partou Pieter van Slingerlandstraat te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Pieter van Slingerlandstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Pieter van Slingerlandstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Pieter van Slingerlandstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Pieter van Slingerlandstraat

Bezoekers bekeken ook