Kinderdagverblijf de Duinstruiners (SKDH)

Kinderdagverblijf de Duinstruiners (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Meester Daarnhouwerstraat 4 in Julianadorp.

Het kindercentrum De Duinstruiners in Julianadorp heeft een prachtige grote natuurtuin met verschillende voorzieningen zoals wilgenhutjes, een waterpomp en een moestuin. Daarnaast is er een aparte eetruimte en een keuken waar regelmatig wordt gekookt met de kinderen. Ook is er een atelier en een timmerschuur. Op deze locatie worden muziek- en danslessen georganiseerd in samenwerking met Triade. De groepen zijn ingedeeld op leeftijd en ontwikkeling van de kinderen. Er is een babygroep, dreumesgroep, peutergroep en een 3+ groep. Op de babygroep zijn er 5 buitenbedjes in de babytuin. Het kinderdagverblijf werkt met het VVE-programma Startblokken van Basisontwikkeling, waarbij betekenisvolle activiteiten centraal staan. Professionals begeleiden en ondersteunen de kinderen tijdens de activiteiten. Er is ook een oudercommissie waar ouders contact mee kunnen opnemen. Aanmelden bij De Duinstruiners kan online en is gratis en vrijblijvend. Voor andere vragen kan er telefonisch of via het contactformulier contact worden opgenomen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf de Duinstruiners (SKDH) in Julianadorp

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Julianadorp? Bij Kinderdagverblijf de Duinstruiners (SKDH) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf de Duinstruiners (SKDH) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf de Duinstruiners (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Meester Daarnhouwerstraat 4 in Julianadorp. Ideaal dus als je in de omgeving van Julianadorp je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf de Duinstruiners (SKDH) in Julianadorp

Wil je weten wat Kinderdagverblijf de Duinstruiners (SKDH) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf de Duinstruiners (SKDH) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf de Duinstruiners (SKDH)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf de Duinstruiners (SKDH) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf de Duinstruiners (SKDH)

Bezoekers bekeken ook