Partou Zeestraat 283

Partou Zeestraat 283 is een Kinderdagopvang gelegen aan Zeestraat 283 in Beverwijk.

De tekst beschrijft de buitenschoolse opvang (bso) op Zeestraat 283 in Beverwijk. De bso is gehuisvest in een houten scoutinggebouw en biedt zowel binnen als buiten verschillende activiteiten aan. Kinderen kunnen buiten spelen op het grote buitenspeelterrein of in het aangrenzende park. Binnen kunnen ze bijvoorbeeld ganzenborden spelen of zich verkleden. De bso haalt kinderen op van verschillende scholen en zorgt voor hun veiligheid met behulp van hesjes. Er worden uitstapjes naar de natuur georganiseerd en er zijn verschillende workshops beschikbaar. De bso is geopend vanaf de sluitingstijd van school tot 18.30 uur en biedt ook opvang tijdens vakanties en studiedagen. Er is parkeergelegenheid beschikbaar bij de locatie en ouders kunnen de GGD-rapporten en het pedagogisch beleid bekijken. Ouders kunnen hun kind inschrijven voor de bso en met behulp van een rekentool de netto kosten berekenen voor kinderopvang.

Meer informatie over Partou Zeestraat 283 in Beverwijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Beverwijk? Bij Partou Zeestraat 283 kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Zeestraat 283 geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Zeestraat 283 is een Kinderopvang gelegen aan Zeestraat 283 in Beverwijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Beverwijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Zeestraat 283 in Beverwijk

Wil je weten wat Partou Zeestraat 283 te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Zeestraat 283 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Zeestraat 283? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Zeestraat 283 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Zeestraat 283

Bezoekers bekeken ook