Kinderdagverblijf Schoolwoningen (Kind & Co)

Kinderdagverblijf Schoolwoningen (Kind & Co) is een Kinderdagopvang gelegen aan Aalbersestraat 2-4 in IJsselstein.

Kinderdagverblijf Schoolwoningen is gevestigd in IJsselstein in de wijk Zenderpark. Het biedt opvang aan kinderen van 0-4 jaar in één verticale groep. Het kinderdagverblijf heeft een eigen groepsruimte en een buitenspeelterrein. Er wordt gewerkt met de erkende methode Uk & Puk om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Het kinderdagverblijf maakt ook af en toe leuke uitjes, zoals naar de dieren in de buurt. Er is ook informatie beschikbaar over online inschrijven, tarieven, veelgestelde vragen, het pedagogisch beleid en het GGD inspectierapport. Ouders kunnen ook contact opnemen voor een afspraak om de locatie te bekijken. Het adres is Aalbersestraat 2-4 in IJsselstein.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Schoolwoningen (Kind & Co) in IJsselstein

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van IJsselstein? Bij Kinderdagverblijf Schoolwoningen (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Schoolwoningen (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Schoolwoningen (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Aalbersestraat 2-4 in IJsselstein. Ideaal dus als je in de omgeving van IJsselstein je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Schoolwoningen (Kind & Co) in IJsselstein

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Schoolwoningen (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Schoolwoningen (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Schoolwoningen (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Schoolwoningen (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Schoolwoningen (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook