Kinderdagverblijf Mira B.V.

Kinderdagverblijf Mira B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Karel Mollenstraat Noord 6 in Valkenswaard.

Kinderdagverblijf Mira is op zoek naar medewerkers voor verschillende functies binnen de kinderopvang. Ze bieden verschillende vormen van opvang aan, zoals dagopvang, buitenschoolse opvang, peuteropvang en flexibele opvang. Het kind staat centraal bij Mira en ze werken met programma's zoals 'Startblokken' en 'Uk & Puk' om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. De peuteropvang is beschikbaar voor kinderen van 2 tot 4 jaar, waarvan de ouders geen recht hebben op kinderopvangtoeslag. Mira heeft ook een nieuwssectie waar ouders op de hoogte worden gehouden van activiteiten op het kinderdagverblijf. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via het online inschrijfformulier.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Mira B.V. in Valkenswaard

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Valkenswaard? Bij Kinderdagverblijf Mira B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Mira B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Mira B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Karel Mollenstraat Noord 6 in Valkenswaard. Ideaal dus als je in de omgeving van Valkenswaard je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Mira B.V. in Valkenswaard

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Mira B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Mira B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Mira B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Mira B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Mira B.V.

Bezoekers bekeken ook