Ludens - Kinderdagverblijf Avontuur

Ludens - Kinderdagverblijf Avontuur is een Kinderopvang gelegen aan Thorbeckelaan 18A in Utrecht.

Kinderdagverblijf Avontuur is gevestigd in de wijk Ondiep in Utrecht. Het kinderdagverblijf bevindt zich in buurtcentrum De Speler, waar ook de BSO Odin is gevestigd. De pedagogisch medewerkers van Avontuur volgen de ontwikkeling van de kinderen en zorgen voor een passende spelomgeving. De kinderen kunnen spelen op de piazza en in de ruime uitdagende tuin, waar ook een babytuin is. Daarnaast is er een atelier waar de kinderen kunnen knutselen. Door de samenwerking met BSO Odin is de overgang naar de buitenschoolse opvang veilig en vertrouwd. Het kinderdagverblijf heeft ook een babygroep gebaseerd op de visie van Emmi Pikler. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met de oudercommissie.

Meer informatie over Ludens - Kinderdagverblijf Avontuur in Utrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Utrecht? Bij Ludens - Kinderdagverblijf Avontuur kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Ludens - Kinderdagverblijf Avontuur geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Ludens - Kinderdagverblijf Avontuur is een Kinderopvang gelegen aan Thorbeckelaan 18A in Utrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Utrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Ludens - Kinderdagverblijf Avontuur in Utrecht

Wil je weten wat Ludens - Kinderdagverblijf Avontuur te bieden heeft? Bekijk dan de website van Ludens - Kinderdagverblijf Avontuur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ludens - Kinderdagverblijf Avontuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ludens - Kinderdagverblijf Avontuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Ludens – Kinderdagverblijf Avontuur

Bezoekers bekeken ook