Sinne Plataanstraat

Sinne Plataanstraat is een Kinderopvang gelegen aan Plataanstraat 2 in Leeuwarden.

Sinne biedt kinderopvang in Leeuwarden en omgeving voor kinderen van 10 weken tot 13 jaar. Ze hebben verschillende vormen van kinderopvang, waaronder dagopvang, speelleergroep, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Sinne neemt graag de zorg uit handen en regelt alles, van gezonde voeding tot een frisse luier. De kinderen worden gestimuleerd om democratische vaardigheden te ontwikkelen en er wordt veel buiten gespeeld. Sinne heeft locaties in vrijwel alle wijken van Leeuwarden. Geïnteresseerden kunnen een afspraak maken om een locatie te bezoeken via het contactformulier op de website.

Meer informatie over Sinne Plataanstraat in Leeuwarden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Leeuwarden? Bij Sinne Plataanstraat kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Sinne Plataanstraat geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Sinne Plataanstraat is een Kinderopvang gelegen aan Plataanstraat 2 in Leeuwarden. Ideaal dus als je in de omgeving van Leeuwarden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Sinne Plataanstraat in Leeuwarden

Wil je weten wat Sinne Plataanstraat te bieden heeft? Bekijk dan de website van Sinne Plataanstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sinne Plataanstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sinne Plataanstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Sinne Plataanstraat

Bezoekers bekeken ook