Kinderdagverblijf Minoes - Junis Kinderopvang

Kinderdagverblijf Minoes - Junis Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Brittenruststraat 38 in Alphen aan den Rijn.

Het kinderdagverblijf Minoes is gevestigd vlakbij het centrum van Alphen. Ze hebben een groene ontdektuin waar kinderen de natuur kunnen beleven. Ook gaan ze regelmatig wandelen naar de winkels of de kinderboerderij. Bij Minoes staat het ervaren van de natuur centraal, zowel binnen als buiten. Ze hebben een heerlijke groene tuin met een doolhof en een veilige hoek voor de baby's. Minoes heeft groepen voor verschillende leeftijden en de kinderen leren elkaar goed kennen door samen activiteiten te doen. Het kinderdagverblijf is bereikbaar via de klantenservice en er is ook een andere locatie beschikbaar.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Minoes - Junis Kinderopvang in Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Bij Kinderdagverblijf Minoes - Junis Kinderopvang kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Minoes - Junis Kinderopvang geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Minoes - Junis Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Brittenruststraat 38 in Alphen aan den Rijn. Ideaal dus als je in de omgeving van Alphen aan den Rijn je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Minoes - Junis Kinderopvang in Alphen aan den Rijn

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Minoes - Junis Kinderopvang te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Minoes - Junis Kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Minoes - Junis Kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Minoes - Junis Kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Minoes – Junis Kinderopvang

Bezoekers bekeken ook