Kinderdagverblijf De Paradijsvogel

Kinderdagverblijf De Paradijsvogel is een Kinderopvang gelegen aan Heijermansstraat 74 in Zaandam.

Dit artikel gaat over kinderopvanglocatie De Paradijsvogel in Zaandam. Ze bieden kinderopvang aan en hebben een eigen moestuin en perenboom waar ze sap en cakejes van maken. Ze gaan regelmatig naar het park en brengen ook bezoeken aan het verpleeghuis. De locatie ligt naast het ziekenhuis en de ambulancepost. Het pand is smal maar huiselijk, met vloerverwarming. De locatiemanager, Wendy, werkt al 20 jaar bij TintelTuin en is ook betrokken bij het team en de kinderen. Ze hebben een algemeen pedagogisch beleid en hanteren een specifieke pedagogische werkwijze. Ouders zijn tevreden over de opvang en de medewerkers. De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 07:00 tot 18:00 uur. Er worden ook vacatures aangeboden en er is informatie over de opvang en veelgestelde vragen beschikbaar.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Paradijsvogel in Zaandam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zaandam? Bij Kinderdagverblijf De Paradijsvogel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Paradijsvogel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Paradijsvogel is een Kinderopvang gelegen aan Heijermansstraat 74 in Zaandam. Ideaal dus als je in de omgeving van Zaandam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Paradijsvogel in Zaandam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Paradijsvogel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Paradijsvogel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Paradijsvogel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Paradijsvogel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Paradijsvogel

Bezoekers bekeken ook