SDK kinderopvang Klimboom

SDK kinderopvang Klimboom is een Kinderopvang gelegen aan Polderlaan 11 in Oud-Beijerland.

Dit is een samenvatting van een tekst over een kinderopvangcentrum genaamd "Klimboom". Het centrum biedt kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal aan. Er wordt samengewerkt met scholen. Ouders hebben een positieve mening over het centrum. Het centrum is gevestigd op Polderlaan 11, 3261 ZA Oud-Beijerland. Het kantoorteam van SDK kinderopvang is gevestigd op Noorderkroonstraat 16, 3318 VT Dordrecht. Het kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Het registratienummer voor kinderopvangtoeslag is 148719132.

Meer informatie over SDK kinderopvang Klimboom in Oud-Beijerland

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Oud-Beijerland? Bij SDK kinderopvang Klimboom kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij SDK kinderopvang Klimboom geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

SDK kinderopvang Klimboom is een Kinderopvang gelegen aan Polderlaan 11 in Oud-Beijerland. Ideaal dus als je in de omgeving van Oud-Beijerland je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

SDK kinderopvang Klimboom in Oud-Beijerland

Wil je weten wat SDK kinderopvang Klimboom te bieden heeft? Bekijk dan de website van SDK kinderopvang Klimboom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SDK kinderopvang Klimboom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SDK kinderopvang Klimboom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. SDK kinderopvang Klimboom

Bezoekers bekeken ook