Gastouderopvang De Blije Hartjes

Gastouderopvang De Blije Hartjes is een Kinderopvang gelegen aan Brigantijn in Brielle.

Gastouderopvang de Blije Hartjes biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar in Brielle. Het doel is om de kinderen in een veilige en huiselijke omgeving te laten ontwikkelen, spelen en groeien. Er worden verschillende activiteiten gedaan, zoals knutselen, dansen, zingen, boekjes lezen en kleuren. Ook worden er kleine lesjes gegeven en krijgen de 3-plussers voorbereidende opdrachten voor groep 1. Er wordt gebruik gemaakt van het educatieve programma 'Kiki' en ouders ontvangen een boekje met activiteiten rondom het thema. De kinderen krijgen elke dag vers fruit, brood met beleg voor het slapen en een warme maaltijd. Er is ruimte om buiten te spelen en er is een variatie aan speelgoed binnen. Na het spelen kunnen de kinderen rusten op de bank of in de slaapkamer. De meeste kinderen slapen van 12 uur tot 14 uur, maar langer slapen is mogelijk in overleg met de ouders. Er zijn positieve reviews van ouders die erg tevreden zijn over de zorg en activiteiten van gastouder Nientje.

Meer informatie over Gastouderopvang De Blije Hartjes in Brielle

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Brielle? Bij Gastouderopvang De Blije Hartjes kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Gastouderopvang De Blije Hartjes geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Gastouderopvang De Blije Hartjes is een Kinderopvang gelegen aan Brigantijn in Brielle. Ideaal dus als je in de omgeving van Brielle je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Gastouderopvang De Blije Hartjes in Brielle

Wil je weten wat Gastouderopvang De Blije Hartjes te bieden heeft? Bekijk dan de website van Gastouderopvang De Blije Hartjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gastouderopvang De Blije Hartjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gastouderopvang De Blije Hartjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Gastouderopvang De Blije Hartjes

Bezoekers bekeken ook