Kinderdagverblijf ‘t Vogeltje

Kinderdagverblijf ‘t Vogeltje is een Kinderopvang gelegen aan Bijlmerdreef 937 in Amsterdam.

Kinderdagverblijf 't Vogeltje is een warme en gezellige opvang in Amsterdam Zuidoost. Ze bieden buitenschoolse opvang en kinderopvang met voorschoolse educatie aan tegen lage kosten. Het kinderdagverblijf staat voor een warme opvang met professionele leidsters in een veilige omgeving. De ontwikkeling van het kind staat centraal en spelenderwijs leren ze onder andere tellen, rekenen, taal en kleuren herkennen. Het team bestaat uit professionele pedagogisch medewerkers die zich inzetten voor de verzorging en opvoeding van hoge kwaliteit. Er zijn positieve reviews van ouders en de contactgegevens zijn beschikbaar voor meer informatie.

Meer informatie over Kinderdagverblijf ‘t Vogeltje in Amsterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amsterdam? Bij Kinderdagverblijf ‘t Vogeltje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf ‘t Vogeltje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf ‘t Vogeltje is een Kinderopvang gelegen aan Bijlmerdreef 937 in Amsterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Amsterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf ‘t Vogeltje in Amsterdam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf ‘t Vogeltje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf ‘t Vogeltje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf ‘t Vogeltje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf ‘t Vogeltje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf ‘t Vogeltje

Bezoekers bekeken ook