Partou Heerenduinweg 45

Partou Heerenduinweg 45 is een Kinderopvang gelegen aan Heerenduinweg 45 in IJmuiden.

Deze tekst beschrijft een buitenschoolse opvang in de Zee- en Duinwijk in IJmuiden. Kinderen kunnen hier spelen met Playmobil, een treintje, Barbies of rustig een boek lezen. De bso maakt gebruik van de aula van basisschool Het Kompas en gaat regelmatig naar de gymzaal voor leuke gymspellen. Buiten kunnen de kinderen schommelen, klimmen en klauteren. De medewerkers halen de kinderen op van verschillende scholen en zorgen voor de veiligheid door het dragen van hesjes. De bso organiseert uitstapjes naar het strand, de speeltuin en de duinen. Ze zorgen ervoor dat de kinderen zich prettig voelen en kunnen ravotten en buiten spelen met vrienden. De bso heeft één groep van 4-12 jaar en is geopend vanaf sluitingstijd van school tot 18.30 uur. In de vakanties en op studiedagen is de bso de hele dag open. Parkeren is gratis in de buurt. De GGD heeft de bso beoordeeld en het pedagogisch beleid is te lezen op de website. De bso-tarieven voor 2023 kunnen berekend worden met de rekentool op de website. Inschrijven is mogelijk voor een rondleiding en een persoonlijk aanbod.

Meer informatie over Partou Heerenduinweg 45 in IJmuiden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van IJmuiden? Bij Partou Heerenduinweg 45 kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Heerenduinweg 45 geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Heerenduinweg 45 is een Kinderopvang gelegen aan Heerenduinweg 45 in IJmuiden. Ideaal dus als je in de omgeving van IJmuiden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Heerenduinweg 45 in IJmuiden

Wil je weten wat Partou Heerenduinweg 45 te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Heerenduinweg 45 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Heerenduinweg 45? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Heerenduinweg 45 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Heerenduinweg 45

Bezoekers bekeken ook