Partou Bloemenschans

Partou Bloemenschans is een Kinderopvang gelegen aan Bloemenschans 157 in Voorhout.

Dit is een samenvatting van een tekst over kinderopvang bij Bloemenschans in Voorhout. De kinderopvang is beschikbaar voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er zijn twee horizontale groepen, een babygroep en een peutergroep. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Er is ook een snoezelruimte voor de baby's. Het GGD-rapport en het pedagogisch beleid van de kinderopvang zijn beschikbaar om in te zien. De tarieven voor kinderopvang in 2023 kunnen worden berekend met een rekentool. De locatie valt onder Smallsteps B.V. en er zijn algemene voorwaarden van toepassing. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Er is ook een app beschikbaar waarin foto's en berichtjes worden gestuurd naar de ouders.

Meer informatie over Partou Bloemenschans in Voorhout

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Voorhout? Bij Partou Bloemenschans kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Bloemenschans geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Bloemenschans is een Kinderopvang gelegen aan Bloemenschans 157 in Voorhout. Ideaal dus als je in de omgeving van Voorhout je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Bloemenschans in Voorhout

Wil je weten wat Partou Bloemenschans te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Bloemenschans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Bloemenschans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Bloemenschans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Bloemenschans

Bezoekers bekeken ook