Kindercentrum Het Zonnetje

Kindercentrum Het Zonnetje is een Kinderopvang gelegen aan Lange Schaft 1 in Houten.

Het Kindercentrum Het Zonnetje biedt verschillende mogelijkheden voor dagopvang en buitenschoolse opvang. Ze streven ernaar om de eerste jaren van een kind een fantastische tijd te maken, waarin het zichzelf en de omgeving leert kennen en groeit naar zelfstandigheid. Het Zonnetje benadrukt het belang van vertrouwde en persoonlijke opvang, waarbij elk kind individuele aandacht krijgt. Kinderen kunnen bij Het Zonnetje heerlijk spelen, vooral buiten, omdat ze geloven dat spelend leren het beste is voor kinderen. Als ouders geïnteresseerd zijn, kunnen ze langskomen voor een rondleiding en alle vragen stellen die ze hebben. Ook is het mogelijk om zich in te schrijven voor plaatsing, zelfs als de ouder nog zwanger is.

Meer informatie over Kindercentrum Het Zonnetje in Houten

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Houten? Bij Kindercentrum Het Zonnetje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kindercentrum Het Zonnetje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kindercentrum Het Zonnetje is een Kinderopvang gelegen aan Lange Schaft 1 in Houten. Ideaal dus als je in de omgeving van Houten je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kindercentrum Het Zonnetje in Houten

Wil je weten wat Kindercentrum Het Zonnetje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kindercentrum Het Zonnetje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindercentrum Het Zonnetje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercentrum Het Zonnetje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kindercentrum Het Zonnetje

Bezoekers bekeken ook