Wiedewei Den Hout

Wiedewei Den Hout is een Kinderdagopvang gelegen aan Houtse Heuvel 30 in Den Hout.

Wiedewei Den Hout is een kinderopvang waar baby's, dreumesen en peuters kunnen genieten van de natuur en spelenderwijs kunnen ontdekken. Met Peuterstart wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van de peuters en wordt groen en de natuur in alle thema's geïntegreerd. De kinderen worden goed voorbereid op de basisschool en maken al op jonge leeftijd kennis met de natuur. Als ouder kun je een rondleiding krijgen om te kijken of deze vestiging bij jou en je kind past. Er worden regelmatig filmpjes en foto's geplaatst op sociale media om te laten zien wat er allemaal gebeurt op de groep.

Meer informatie over Wiedewei Den Hout in Den Hout

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Hout? Bij Wiedewei Den Hout kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Wiedewei Den Hout geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Wiedewei Den Hout is een Kinderopvang gelegen aan Houtse Heuvel 30 in Den Hout. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Hout je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Wiedewei Den Hout in Den Hout

Wil je weten wat Wiedewei Den Hout te bieden heeft? Bekijk dan de website van Wiedewei Den Hout of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wiedewei Den Hout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wiedewei Den Hout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Wiedewei Den Hout

Bezoekers bekeken ook