Le Petit kinderopvang Zoetermeer

Le Petit kinderopvang Zoetermeer is een Kinderopvang gelegen aan Da Costastraat 44 in Zoetermeer.

Le Petit, een kinderdagverblijf, bestaat 10 jaar en opent per 1 januari een nieuwe locatie. Bij Le Petit staat kleinschaligheid en huiselijkheid centraal. Er is een groene visie, waarbij gezond eten, veel buiten zijn en één zijn met de natuur belangrijk zijn. Via de Le Petit app kunnen ouders de dag van hun kind volgen en spelenderwijs Engels wordt dagelijks aangeboden. Het kinderdagverblijf biedt een tweede thuis voor kinderen, met liefdevolle juffen en vaste groepen. De app geeft ouders inzicht in de gebeurtenissen en ontwikkeling van hun kind, inclusief foto's en activiteiten. Het digitale dagboek is leuk om op te slaan voor later. Ook kunnen ouders via de app zien of hun kind goed heeft gegeten en geslapen. Le Petit biedt persoonlijke aandacht aan kinderen en stimuleert hun ontwikkeling spelenderwijs en op individueel tempo. Taalontwikkeling wordt gestimuleerd door zingen en voorlezen en ook Engels wordt op speelse wijze aangeboden. Daarnaast draagt Le Petit bij aan goede doelen, zoals het steunen van weeskinderen in Afrika en het bestrijden van ondervoeding. Ook worden er bomen geplant. Le Petit heeft twee vestigingen in Zoetermeer en is goed bereikbaar. Verdere informatie is te vinden op de website.

Meer informatie over Le Petit kinderopvang Zoetermeer in Zoetermeer

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zoetermeer? Bij Le Petit kinderopvang Zoetermeer kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Le Petit kinderopvang Zoetermeer geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Le Petit kinderopvang Zoetermeer is een Kinderopvang gelegen aan Da Costastraat 44 in Zoetermeer. Ideaal dus als je in de omgeving van Zoetermeer je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Le Petit kinderopvang Zoetermeer in Zoetermeer

Wil je weten wat Le Petit kinderopvang Zoetermeer te bieden heeft? Bekijk dan de website van Le Petit kinderopvang Zoetermeer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Le Petit kinderopvang Zoetermeer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Le Petit kinderopvang Zoetermeer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Le Petit kinderopvang Zoetermeer

Bezoekers bekeken ook