Wiedewei Bergen op Zoom

Wiedewei Bergen op Zoom is een Kinderopvang gelegen aan Ooitas 3 in Bergen op Zoom.

Bergen op Zoom is een kinderdagverblijf waar kinderen op avontuur kunnen gaan in een groene speel- en leeromgeving. Met Peuterstart werken ze aan de ontwikkeling van peuters en bereiden ze hen voor op de basisschool. Kinderopvang Wiedewei biedt ook rondleidingen aan voor geïnteresseerde ouders. Daarnaast plaatsen ze regelmatig filmpjes en foto's van de activiteiten op de groep op hun sociale media.

Meer informatie over Wiedewei Bergen op Zoom in Bergen op Zoom

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Bergen op Zoom? Bij Wiedewei Bergen op Zoom kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Wiedewei Bergen op Zoom geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Wiedewei Bergen op Zoom is een Kinderopvang gelegen aan Ooitas 3 in Bergen op Zoom. Ideaal dus als je in de omgeving van Bergen op Zoom je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Wiedewei Bergen op Zoom in Bergen op Zoom

Wil je weten wat Wiedewei Bergen op Zoom te bieden heeft? Bekijk dan de website van Wiedewei Bergen op Zoom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wiedewei Bergen op Zoom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wiedewei Bergen op Zoom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Wiedewei Bergen op Zoom

Bezoekers bekeken ook