Kober kinderopvang DolFijn

Kober kinderopvang DolFijn is een Kinderopvang gelegen aan Moeraszegge 71 in Breda.

Buitenschoolse opvang DolFijn in Breda biedt kinderen de ruimte om zich goed te ontwikkelen. De opvang vindt plaats in de eigen groepsruimte boven het kinderdagverblijf, in een lokaal van de naastgelegen basisschool Burgst en op het schoolplein. Er worden verschillende activiteiten aangeboden, zoals spelletjes spelen, naar de speeltuin gaan en speurtochten houden. Tijdens schoolvakanties worden er ook speciale activiteiten georganiseerd, zoals Wie is de mol en andere mysteriespellen. Kinderen van 9 jaar en ouder kunnen doorstromen naar de top bso Kanjertuin, maar moeten eerst een fietstraining volgen. Op deze locatie zijn er ook extra diensten beschikbaar, zoals een ontbijtservice, warme maaltijden, een kinderkapper en een coffee to go voor ouders. Daarnaast maakt de opvang deel uit van de Sterke Wijk, waarin samenwerking plaatsvindt met andere Kober-bso's in de Haagse Beemden. De opvang is ook te volgen via de Ouderapp, waar dagelijkse updates en foto's worden gedeeld.

Meer informatie over Kober kinderopvang DolFijn in Breda

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Breda? Bij Kober kinderopvang DolFijn kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober kinderopvang DolFijn geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober kinderopvang DolFijn is een Kinderopvang gelegen aan Moeraszegge 71 in Breda. Ideaal dus als je in de omgeving van Breda je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober kinderopvang DolFijn in Breda

Wil je weten wat Kober kinderopvang DolFijn te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober kinderopvang DolFijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober kinderopvang DolFijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober kinderopvang DolFijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober kinderopvang DolFijn

Bezoekers bekeken ook