Kinderdagverblijf Bambino

Kinderdagverblijf Bambino is een Kleuterschool gelegen aan Nieuwstraat 10c in Dreumel.

Kinderdagverblijf Bambino is een warme en knusse plek waar kinderen kunnen leren spelen en spelend kunnen leren. Het kinderdagverblijf is kleinschalig en werkt met horizontale groepen, waarbij alle medewerkers de kinderen en ouders persoonlijk kennen. Er wordt veel aandacht besteed aan verzorging, ontwikkeling en veiligheid, en er worden hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van de opvang. Bambino werkt met het Uk en Puk-programma, dat gericht is op het stimuleren van de taal-, reken- en sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Daarnaast worden er verschillende activiteiten en thema's georganiseerd, zoals knutselen, zingen en spelletjes doen. Het team van Bambino bestaat uit 8 pedagogische medewerkers die allemaal een MBO-diploma en een geldig EHBO-diploma hebben. Het kinderdagverblijf werkt met vaste groepen en probeert ziekte of vrije dagen van medewerkers intern op te vangen. Er zijn twee groepen: de Rupsengroep voor kinderen van 0-2 jaar en de Vlindergroep voor kinderen van 2-4 jaar.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Bambino in Dreumel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Dreumel? Bij Kinderdagverblijf Bambino kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Bambino geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Bambino is een Kinderopvang gelegen aan Nieuwstraat 10c in Dreumel. Ideaal dus als je in de omgeving van Dreumel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Bambino in Dreumel

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Bambino te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Bambino of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Bambino? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Bambino het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Bambino

Bezoekers bekeken ook