Kindercrèche Zuid

Kindercrèche Zuid is een Kinderopvang gelegen aan Tafelbergstraat 135 in Tilburg.

Kindercrèche Zuid is een kinderdagverblijf in Tilburg dat een gemiddelde beoordeling van 7,9 heeft gekregen. Het kinderdagverblijf is elke werkdag geopend van 7 tot 19 uur en biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Ze passen het dagritme aan de baby's aan en volgen hun ontwikkeling nauwlettend. Voor peuters bieden ze verschillende activiteiten aan om hen voor te bereiden op de basisschool. Daarnaast kunnen kinderen samen met de medewerkers in de keuken koken en proeven. Het kinderdagverblijf heeft ook een ontdektuin waar kinderen kunnen spelen en er worden regelmatig uitstapjes gemaakt naar het park of de kinderboerderij. Het kinderdagverblijf is het hele jaar door geopend en ouders kunnen hun kind direct aanmelden. Het kinderdagverblijf maakt deel uit van de Kinderopvanggroep, die vanaf 2023 gefuseerd is met vier onderwijsorganisaties om een breed aanbod van onderwijs, kinderopvang, cultuur, sport en ondersteuning te bieden aan kinderen van 0 tot 13 jaar.

Meer informatie over Kindercrèche Zuid in Tilburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tilburg? Bij Kindercrèche Zuid kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kindercrèche Zuid geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kindercrèche Zuid is een Kinderopvang gelegen aan Tafelbergstraat 135 in Tilburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Tilburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kindercrèche Zuid in Tilburg

Wil je weten wat Kindercrèche Zuid te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kindercrèche Zuid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindercrèche Zuid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercrèche Zuid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kindercrèche Zuid

Bezoekers bekeken ook