Humankind - Kinderdagverblijf Klein Drakenstein

Humankind - Kinderdagverblijf Klein Drakenstein is een Kinderopvang gelegen aan Burgemeester Breukelstraat 5 in Heeswijk Dinther.

Klein Drakenstein is een kinderdagverblijf in Heeswijk-Dinther met een speciaal aangelegde tuin waar kinderen worden gestimuleerd om te ontdekken en te bewegen. Ze bieden een scala aan activiteiten, waaronder uitstapjes naar het nabijgelegen bejaardenhuis. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30. Voor meer informatie en persoonlijk advies kun je contact opnemen met Regiokantoor Zuid-Oost. Klein Drakenstein is onderdeel van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland. Ze hebben meer dan 450 locaties die dagelijks bezocht worden door duizenden kinderen. Je kunt een rondleiding plannen en je kind aanmelden via het invullen van een formulier.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf Klein Drakenstein in Heeswijk Dinther

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Heeswijk Dinther? Bij Humankind - Kinderdagverblijf Klein Drakenstein kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf Klein Drakenstein geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf Klein Drakenstein is een Kinderopvang gelegen aan Burgemeester Breukelstraat 5 in Heeswijk Dinther. Ideaal dus als je in de omgeving van Heeswijk Dinther je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf Klein Drakenstein in Heeswijk Dinther

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf Klein Drakenstein te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf Klein Drakenstein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf Klein Drakenstein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf Klein Drakenstein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf Klein Drakenstein

Bezoekers bekeken ook