Kc De Boerderie

Kc De Boerderie is een Kinderopvang gelegen aan Fortuinstraat 1 in Woensdrecht.

Kindercentrum De Boerderie is een kleinschalig kindercentrum dat veel individuele aandacht en ruimte voor ontwikkeling biedt aan kinderen. Ze bieden flexibele arrangementen aan, zelfs op uurbasis, om aan de wensen van ouders te voldoen. De visie van De Boerderie is om kinderen spelenderwijs te laten ontwikkelen in een ontspannen klimaat. Het kindercentrum wordt jaarlijks gecontroleerd door de GGD en de inspectierapporten zijn te vinden op de officiële website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRKP). Het adres van Kindercentrum De Boerderie is Fortuinstraat 1, 4634 TD Woensdrecht.

Meer informatie over Kc De Boerderie in Woensdrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Woensdrecht? Bij Kc De Boerderie kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kc De Boerderie geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kc De Boerderie is een Kinderopvang gelegen aan Fortuinstraat 1 in Woensdrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Woensdrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kc De Boerderie in Woensdrecht

Wil je weten wat Kc De Boerderie te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kc De Boerderie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kc De Boerderie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kc De Boerderie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kc De Boerderie

Bezoekers bekeken ook