Kibeo de Toren

Kibeo de Toren is een Kinderopvang gelegen aan Witte Arend 2 in Zevenbergen.

Kibeo de Toren Zevenbergen is een kinderopvang waar kinderen veel kunnen zien, beleven en ontdekken. Ze kunnen buiten spelen in de tuin en binnen zijn er leuke speelhoeken en knutselactiviteiten. Bij Kibeo is elke dag anders en ouders kunnen een afspraak maken voor een rondleiding. Er zijn ook aangepaste openingstijden op sommige dagen en ouders kunnen filmpjes en foto's van de activiteiten volgen op sociale media.

Meer informatie over Kibeo de Toren in Zevenbergen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zevenbergen? Bij Kibeo de Toren kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo de Toren geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo de Toren is een Kinderopvang gelegen aan Witte Arend 2 in Zevenbergen. Ideaal dus als je in de omgeving van Zevenbergen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo de Toren in Zevenbergen

Wil je weten wat Kibeo de Toren te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo de Toren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo de Toren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo de Toren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo de Toren

Bezoekers bekeken ook