Kibeo Egelantierstraat

Kibeo Egelantierstraat is een Kinderopvang gelegen aan Egelantierstraat 1 in s-Gravenpolder.

Kibeo Egelantierstraat in 's-Gravenpolder biedt veel activiteiten en speelhoeken voor kinderen. Buitenspelen in de tuin met vriendjes is mogelijk, evenals knutselen binnen. Een rondleiding kan worden aangevraagd om de faciliteiten te bekijken. Inschrijving is belangrijk omdat deze locatie erg populair is. Soms kan het kind op de wachtlijst worden geplaatst, waarbij Kibeo helpt bij het vinden van een oplossing. De openingstijden kunnen variëren en er worden regelmatig foto's en filmpjes geplaatst op sociale media om ouders op de hoogte te houden van de activiteiten.

Meer informatie over Kibeo Egelantierstraat in s-Gravenpolder

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van s-Gravenpolder? Bij Kibeo Egelantierstraat kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Egelantierstraat geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Egelantierstraat is een Kinderopvang gelegen aan Egelantierstraat 1 in s-Gravenpolder. Ideaal dus als je in de omgeving van s-Gravenpolder je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Egelantierstraat in s-Gravenpolder

Wil je weten wat Kibeo Egelantierstraat te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Egelantierstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Egelantierstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Egelantierstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Egelantierstraat

Bezoekers bekeken ook