De Dartel Boerderij

De Dartel Boerderij is een Kinderopvang gelegen aan in .

Saskia Liebe heeft de deuren geopend van "De Dartel Boerderij", een gastouderopvang aan huis. Ze biedt een warme en uitdagende omgeving waar kinderen zich kunnen ontwikkelen en ouders hun kinderen met een gerust hart kunnen achterlaten. Er is veel ruimte om te spelen, zowel binnen in een aparte speelruimte als buiten in de grote tuin. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit zijn belangrijk in de relatie met de ouders. Om in aanmerking te komen voor kinderopvangtoeslag moet de bemiddeling tussen ouders en gastouder plaatsvinden door een gastouderbureau. "De Dartel Boerderij" werkt samen met DOT gastouderbureau, dat de laagste bemiddelingskosten van het land heeft.

Meer informatie over De Dartel Boerderij in

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van ? Bij De Dartel Boerderij kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij De Dartel Boerderij geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

De Dartel Boerderij is een Kinderopvang gelegen aan in . Ideaal dus als je in de omgeving van je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

De Dartel Boerderij in

Wil je weten wat De Dartel Boerderij te bieden heeft? Bekijk dan de website van De Dartel Boerderij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Dartel Boerderij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Dartel Boerderij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. De Dartel Boerderij

Bezoekers bekeken ook