Trema Kinderopvang, Roubosstraat 1

Trema Kinderopvang, Roubosstraat 1 is een Kinderopvang gelegen aan Roubosstraat 1 in Werkendam.

Bij Kinderdagopvang, voorschool en BSO Roubosstraat in Werkendam worden verschillende vormen van kinderopvang aangeboden. Voor kinderen van 0 tot 4 jaar is er kinderdagopvang en voorschool. Voor kinderen van 4 tot 13 jaar die naar ’t Kompas en de Burg. Sigmondschool gaan, is er buitenschoolse opvang en vakantieopvang. Er is flexibiliteit en maatwerk mogelijk, met een keuze uit een pakket van 40 of 52 weken opvang. Op de locatie zijn er speciale activiteiten en uitstapjes voor de kinderen, passend bij hun leeftijd en ontwikkelingsfase. Er is ook aandacht voor de taal- en emotionele ontwikkeling van de kinderen. In de vakanties worden er leuke uitstapjes gemaakt. Ouders zijn welkom om een rondleiding te krijgen en vragen te stellen. De locatie is gevestigd aan de H.J. Roubosstraat 1 in Werkendam en is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 18.30 uur.

Meer informatie over Trema Kinderopvang, Roubosstraat 1 in Werkendam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Werkendam? Bij Trema Kinderopvang, Roubosstraat 1 kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Trema Kinderopvang, Roubosstraat 1 geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Trema Kinderopvang, Roubosstraat 1 is een Kinderopvang gelegen aan Roubosstraat 1 in Werkendam. Ideaal dus als je in de omgeving van Werkendam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Trema Kinderopvang, Roubosstraat 1 in Werkendam

Wil je weten wat Trema Kinderopvang, Roubosstraat 1 te bieden heeft? Bekijk dan de website van Trema Kinderopvang, Roubosstraat 1 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trema Kinderopvang, Roubosstraat 1? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trema Kinderopvang, Roubosstraat 1 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Trema Kinderopvang, Roubosstraat 1

Bezoekers bekeken ook