Olleke Bolleke SKDD

Olleke Bolleke SKDD is een Kinderopvang gelegen aan Engweg 24f in Driebergen-Rijsenburg.

Kinderdagverblijf Olleke Bolleke is gevestigd in een voormalig schoolgebouw, omringd door bomen en groen. Het kinderdagverblijf bestaat uit 6 groepen en heeft een aangrenzende speelhal waar kinderen van verschillende groepen elkaar kunnen ontmoeten. Er zijn babygroepen voor kinderen tot 2 jaar, peutergroepen en gemengde groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Buiten is er een ontdektuin met een moestuin en speciale buitenbedjes voor de jongste kinderen. Het kinderdagverblijf biedt volop beweeg- en muziekactiviteiten aan en geeft rondleidingen aan geïnteresseerde ouders. Er is ook de mogelijkheid om de netto kosten te berekenen en je kind in te schrijven. Kinderopvang SKDD biedt erkende kinderopvang in Driebergen en andere omliggende plaatsen.

Meer informatie over Olleke Bolleke SKDD in Driebergen-Rijsenburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Driebergen-Rijsenburg? Bij Olleke Bolleke SKDD kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Olleke Bolleke SKDD geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Olleke Bolleke SKDD is een Kinderopvang gelegen aan Engweg 24f in Driebergen-Rijsenburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Driebergen-Rijsenburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Olleke Bolleke SKDD in Driebergen-Rijsenburg

Wil je weten wat Olleke Bolleke SKDD te bieden heeft? Bekijk dan de website van Olleke Bolleke SKDD of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Olleke Bolleke SKDD? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Olleke Bolleke SKDD het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Olleke Bolleke SKDD

Bezoekers bekeken ook