Kinderdagverblijf Bibalou

Kinderdagverblijf Bibalou is een Kinderopvang gelegen aan Fahrenheitstraat 403 in Den Haag.

Bij kinderdagverblijf Bibalou in Den Haag kunt u terecht voor professionele kinderopvang in een huiselijke sfeer. Het kinderdagverblijf biedt opvang aan kinderen van 0-4 jaar en hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en respect voor elk kind. Het kleinschalige karakter van Bibalou zorgt ervoor dat er ruimte is voor optimale ontwikkeling. Het kinderdagverblijf is opgericht vanuit een ideële overtuiging en streeft naar respect en liefde voor het kind als basis van de opvoeding. Bibalou biedt biologisch voedsel aan en organiseert activiteiten als peutergym, dans en muzieklesjes. Het kinderdagverblijf maakt regelmatig uitstapjes naar onder andere de kinderboerderij en de speeltuin. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend een rondleiding aanvragen of het aanmeldformulier invullen om hun kindje in te schrijven.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Bibalou in Den Haag

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Haag? Bij Kinderdagverblijf Bibalou kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Bibalou geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Bibalou is een Kinderopvang gelegen aan Fahrenheitstraat 403 in Den Haag. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Haag je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Bibalou in Den Haag

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Bibalou te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Bibalou of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Bibalou? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Bibalou het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Bibalou

Bezoekers bekeken ook