KPO kinderopvang De Vlindertuin

KPO kinderopvang De Vlindertuin is een Kinderopvang gelegen aan Rector Hellemonsstraat 3 in Roosendaal.

In het kinderdagverblijf KPO Kindcentrum De Vlindertuin in Roosendaal wordt er creatief gecommuniceerd met behulp van gebarentaal. Dit begint al bij de baby's en bij elk thema worden er nieuwe gebaren geïntroduceerd bij de kinderen. Daarnaast combineert het kinderdagverblijf kinderopvang met voor- en vroegschoolse educatie voor peuters. Ook bieden ze hulp bij de ontwikkeling van kinderen thuis. Het kinderdagverblijf maakt deel uit van KPO Kindcentrum De Vlindertuin, waar nauw wordt samengewerkt met basisschool De Vlindertuin. Er zijn ook faciliteiten zoals maatschappelijk werk, een logopediste en toegang tot de mediatheek, gymzaal en buitenspeelplaats. Er is de mogelijkheid voor een rondleiding en voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met het serviceteam van Kober.

Meer informatie over KPO kinderopvang De Vlindertuin in Roosendaal

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Roosendaal? Bij KPO kinderopvang De Vlindertuin kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KPO kinderopvang De Vlindertuin geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KPO kinderopvang De Vlindertuin is een Kinderopvang gelegen aan Rector Hellemonsstraat 3 in Roosendaal. Ideaal dus als je in de omgeving van Roosendaal je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KPO kinderopvang De Vlindertuin in Roosendaal

Wil je weten wat KPO kinderopvang De Vlindertuin te bieden heeft? Bekijk dan de website van KPO kinderopvang De Vlindertuin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KPO kinderopvang De Vlindertuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KPO kinderopvang De Vlindertuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KPO kinderopvang De Vlindertuin

Bezoekers bekeken ook