Kinderdagverblijf IKKIE

Kinderdagverblijf IKKIE is een Kinderopvang gelegen aan Vogelaarstraat 13 in Berkel en Rodenrijs.

Kinderdagverblijf Ikkie biedt hoogwaardige kwalitatieve dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in Berkel en Rodenrijs. Ze zijn gevestigd in een oud straatje en hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en kwaliteit. Ouders zijn erg tevreden over het kleinschalige karakter van de opvang, de betrokkenheid van de leidsters en de horizontale groepen. Het kinderdagverblijf zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website of contact opnemen met het kinderdagverblijf.

Meer informatie over Kinderdagverblijf IKKIE in Berkel en Rodenrijs

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Berkel en Rodenrijs? Bij Kinderdagverblijf IKKIE kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf IKKIE geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf IKKIE is een Kinderopvang gelegen aan Vogelaarstraat 13 in Berkel en Rodenrijs. Ideaal dus als je in de omgeving van Berkel en Rodenrijs je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf IKKIE in Berkel en Rodenrijs

Wil je weten wat Kinderdagverblijf IKKIE te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf IKKIE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf IKKIE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf IKKIE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf IKKIE

Bezoekers bekeken ook