Kinderdagverblijf De Zeesterren (Kind & Co)

Kinderdagverblijf De Zeesterren (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Jan Bertsstraat 54 in Diemen.

Kinderdagverblijf Zeesterren is gevestigd in OBS De Octopus in Diemen. De ruimte is speciaal ingericht voor kinderopvang en bevindt zich in het centrum van Diemen, dichtbij een winkelcentrum en bibliotheek. Het kinderdagverblijf heeft een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar, met een lichte en vrolijke ruimte en uitzicht op het speelplein van de school. Er is een slaapkamer en een compleet ingerichte gymzaal waar kinderen kunnen spelen. Het kinderdagverblijf besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van kinderen en werkt met de Uk & Puk methode. Daarnaast worden er dagelijks activiteiten georganiseerd voor de oudste kinderen. Het kinderdagverblijf heeft ook een pedagogisch beleid en een oudercommissie. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen via de verstrekte contactgegevens.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Zeesterren (Kind & Co) in Diemen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Diemen? Bij Kinderdagverblijf De Zeesterren (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Zeesterren (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Zeesterren (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Jan Bertsstraat 54 in Diemen. Ideaal dus als je in de omgeving van Diemen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Zeesterren (Kind & Co) in Diemen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Zeesterren (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Zeesterren (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Zeesterren (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Zeesterren (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Zeesterren (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook