Kinderdagverblijf Hummelhonk (Kind & Co)

Kinderdagverblijf Hummelhonk (Kind & Co) is een Kinderdagopvang gelegen aan Camminghalaan 27f in Bunnik.

Kinderdagverblijf Hummelhonk is gelegen in MFA Kersentuin in Bunnik, samen met andere gebruikers zoals de Peutergroep Kruimeltje, BSO Blitskikkers, de Anne Frankschool, de Camminghaschool, de muziekschool en de bibliotheek. Het kinderdagverblijf heeft een eigen ingang en buitenspeelplaats. Er is een grote, lichte ruimte met verschillende speelhoekjes waar de kinderen kunnen spelen. Er worden verschillende activiteiten aangeboden die rekening houden met de individuele ontwikkeling van het kind. Het kinderdagverblijf heeft veel aandacht voor de ontwikkeling van de kinderen en werkt met de Uk & Puk methode. Ouders kunnen een kijkje komen nemen op de locatie en er is een oudercommissie waarin ouders kunnen meedenken en praten. Het adres van het kinderdagverblijf is Camminghalaan 27F, 3981 GD Bunnik. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 07:30 tot 18:30 uur. Er zijn geen specifieke sluitingsdagen vermeld. Het kinderdagverblijf maakt deel uit van Kind & Co Ludens en het KvK-nummer is 30182723.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Hummelhonk (Kind & Co) in Bunnik

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Bunnik? Bij Kinderdagverblijf Hummelhonk (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Hummelhonk (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Hummelhonk (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Camminghalaan 27f in Bunnik. Ideaal dus als je in de omgeving van Bunnik je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Hummelhonk (Kind & Co) in Bunnik

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Hummelhonk (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Hummelhonk (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Hummelhonk (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Hummelhonk (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Hummelhonk (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook