Kinderdagverblijf De Banne

Kinderdagverblijf De Banne is een Kinderopvang gelegen aan Spyridon Louisweg 12 in Amsterdam.

De tekst beschrijft het kinderdagverblijf De Banne in Amsterdam. Ze organiseren dagelijks leuke en uitdagende activiteiten voor kinderen, zoals dansworkshops en klimmen en klauteren in de centrale hal. Het kinderdagverblijf heeft een grote buitenruimte waar kinderen kunnen spelen en vriendjes kunnen maken. Het team van medewerkers werkt hecht samen en de locatiemanager biedt een luisterend oor voor de medewerkers. Het kinderdagverblijf hanteert een algemeen pedagogisch beleid en geïnteresseerden kunnen contact opnemen voor een rondleiding. Daarnaast worden positieve ervaringen van ouders en collega's gedeeld. De openingstijden van het kinderdagverblijf zijn van maandag tot vrijdag van 07:15 tot 18:15 uur. Verder worden er nog veelgestelde vragen beantwoord en kan er contact opgenomen worden met de relatiebeheerders van het kinderdagverblijf.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Banne in Amsterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amsterdam? Bij Kinderdagverblijf De Banne kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Banne geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Banne is een Kinderopvang gelegen aan Spyridon Louisweg 12 in Amsterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Amsterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Banne in Amsterdam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Banne te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Banne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Banne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Banne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Banne

Bezoekers bekeken ook