Humankind - Kinderdagverblijf Rozemarijke

Humankind - Kinderdagverblijf Rozemarijke is een Kinderopvang gelegen aan Marijkeplein 13 in Rozenburg.

Kinderdagverblijf Rozemarijke is gevestigd in een authentiek vrijstaand gebouw in Rozenburg. De groepen zijn ruim en sfeervol ingericht, met verschillende speelhoekjes. Er is een grote buitenspeelplaats met natuurelementen zoals een brug, schommel en klimrek. Het kinderdagverblijf is een Lekker Fit! locatie en werkt met het VVE-programma Uk & Puk. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 18:00 uur. Het contactnummer is 010-4074700. Voor meer informatie en het downloaden van het GGD-rapport kan men terecht op de website. Kinderdagverblijf Rozemarijke is onderdeel van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland. Men kan contact opnemen met het regiokantoor in Zuid-Holland voor meer informatie of persoonlijk advies.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf Rozemarijke in Rozenburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rozenburg? Bij Humankind - Kinderdagverblijf Rozemarijke kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf Rozemarijke geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf Rozemarijke is een Kinderopvang gelegen aan Marijkeplein 13 in Rozenburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Rozenburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf Rozemarijke in Rozenburg

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf Rozemarijke te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf Rozemarijke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf Rozemarijke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf Rozemarijke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf Rozemarijke

Bezoekers bekeken ook