Humankind - Kinderdagverblijf Kakelbont

Humankind - Kinderdagverblijf Kakelbont is een Kinderopvang gelegen aan Wolga 2 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Kinderdagverblijf Kakelbont in Nieuwerkerk aan de IJssel biedt kinderen de mogelijkheid om elke dag buiten te zijn, te bewegen en zichzelf te zijn. De medewerkers werken met passie en zorgen voor een warme en huiselijke sfeer voor zowel kind als ouder. De ruimtes zijn aantrekkelijk ingericht en bieden elke dag nieuwe ontdekkingen. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30 uur. Naast kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, biedt Kakelbont ook buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Het vestigingsmanager, Karin van den Heuvel, staat klaar om ouders te helpen en kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan contact worden opgenomen met Regiokantoor Zuid-Holland.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf Kakelbont in Nieuwerkerk aan den IJssel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel? Bij Humankind - Kinderdagverblijf Kakelbont kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf Kakelbont geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf Kakelbont is een Kinderopvang gelegen aan Wolga 2 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ideaal dus als je in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf Kakelbont in Nieuwerkerk aan den IJssel

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf Kakelbont te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf Kakelbont of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf Kakelbont? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf Kakelbont het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf Kakelbont

Bezoekers bekeken ook