Peuterspeelzaal It Kikkertfiskje

Peuterspeelzaal It Kikkertfiskje is een Kinderopvangbureau gelegen aan Vijverstraat 17 in Franeker.

Peuterspeelzaal it Kikkertfiskje biedt kinderen spelenderwijs leerervaringen en ontwikkelingskansen, met gediplomeerde leidsters die de ontwikkeling van kinderen begeleiden en stimuleren. De aanwezigheid van leeftijdsgenootjes zorgt voor extra stimulans, waarbij kinderen veel van elkaar leren en worden uitgedaagd om iets nieuws te ontdekken. Er is veiligheid geboden aan de kinderen door de aanwezigheid van vaste leidsters op elke groep. Daarnaast wordt er extra aandacht besteed aan taal, waarbij er gebruik wordt gemaakt van het Fries. Het Kikkertfiskje bevindt zich op het adres Noorderbolwerk 18 in Franeker en is telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden. Geïnteresseerden zijn welkom om een kijkje te nemen en de sfeer te ervaren op de locatie.

Meer informatie over Peuterspeelzaal It Kikkertfiskje in Franeker

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Franeker? Bij Peuterspeelzaal It Kikkertfiskje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Peuterspeelzaal It Kikkertfiskje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Peuterspeelzaal It Kikkertfiskje is een Kinderopvang gelegen aan Vijverstraat 17 in Franeker. Ideaal dus als je in de omgeving van Franeker je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Peuterspeelzaal It Kikkertfiskje in Franeker

Wil je weten wat Peuterspeelzaal It Kikkertfiskje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Peuterspeelzaal It Kikkertfiskje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peuterspeelzaal It Kikkertfiskje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peuterspeelzaal It Kikkertfiskje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvangbureau op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Peuterspeelzaal It Kikkertfiskje

Bezoekers bekeken ook