Kober kinderopvang Petteflet

Kober kinderopvang Petteflet is een Kinderopvang gelegen aan Raadhuisstraat 1 in Breda.

Het Kinderdagverblijf Petteflet is gevestigd in een charmant pand midden op de Ginnikenmarkt in Breda. Het kinderdagverblijf heeft twee groepen, één voor baby's en één voor peuters. Hierdoor is het makkelijk om met de kinderen erop uit te gaan, bijvoorbeeld naar de markt of het park. De locatie is bijzonder omdat het dicht bij het centrum en tweetalig is, en ook dicht bij de basisscholen Laurentius en Dr. De Visserschool. Het kinderdagverblijf biedt kleinschaligheid en vaste gezichten op de groep, wat een goede basis biedt voor de ontwikkeling van kinderen. Men kan contact opnemen met het serviceteam voor meer informatie. Het kinderdagverblijf communiceert met ouders via de Ouderapp en er is ook een oudercommissie aanwezig. Kober is de overkoepelende organisatie waar het kinderdagverblijf onder valt, en zij bieden verschillende opvangvormen en praktische informatie.

Meer informatie over Kober kinderopvang Petteflet in Breda

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Breda? Bij Kober kinderopvang Petteflet kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober kinderopvang Petteflet geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober kinderopvang Petteflet is een Kinderopvang gelegen aan Raadhuisstraat 1 in Breda. Ideaal dus als je in de omgeving van Breda je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober kinderopvang Petteflet in Breda

Wil je weten wat Kober kinderopvang Petteflet te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober kinderopvang Petteflet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober kinderopvang Petteflet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober kinderopvang Petteflet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober kinderopvang Petteflet

Bezoekers bekeken ook