Kinderopvang Het Droompaleisje

Kinderopvang Het Droompaleisje is een Kinderopvang gelegen aan Lissabonweg 1 in Vlaardingen.

Kinderopvang Het Droompaleisje is al meer dan 10 jaar actief als kleinschalige kinderopvang in Vlaardingen Holy. Ze gaan uitbreiden met een derde vestiging aan de Utrechtlaan 83. Het Droompaleisje staat bekend om de kleinschaligheid, professionaliteit en vaste gezichten op de groepen. Elk kind heeft een eigen mentor en de openingstijden zijn van 06:00 uur tot 18:00 uur. Daarnaast bieden ze een all-inclusive formule aan, waarbij al het eten, drinken en verzorgingsproducten zijn inbegrepen. De locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn veel positieve ervaringen van ouders die hun kinderen met een gerust hart achterlaten bij Het Droompaleisje.

Meer informatie over Kinderopvang Het Droompaleisje in Vlaardingen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Vlaardingen? Bij Kinderopvang Het Droompaleisje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Het Droompaleisje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Het Droompaleisje is een Kinderopvang gelegen aan Lissabonweg 1 in Vlaardingen. Ideaal dus als je in de omgeving van Vlaardingen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Het Droompaleisje in Vlaardingen

Wil je weten wat Kinderopvang Het Droompaleisje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Het Droompaleisje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Het Droompaleisje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Het Droompaleisje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Het Droompaleisje

Bezoekers bekeken ook